Чоловік уламком леза порізав собі шию / скріншот з відео Нацполіції

У Приморському районному суді Одеси порізав собі шию чоловік, який був затриманий в грудні 2020 року за погрозу підірвати Mcdonald's, розташований на вул. Дерибасівській.

Як повідомив УНІАН суддя-спікер з кримінальної спеціалізації зазначеного суду Віктор Іванов, інцидент стався 3 лютого в залі засідань, після того, як фігуранту було продовжено запобіжний захід - утримання в СІЗО.

Зокрема, чоловік, 1988 р. н., уламком леза порізав собі шию, і вимагав, щоб його не відправляли до слідчого ізолятора. У потерпілого пішла кров, він не підпускав до себе конвоїрів, погрожуючи, що доведе «спробу суїциду до кінця».

Відео дня

Читайте такожУ Києві жінка через ревнощі встромила ножа в груди чоловіку, її затримала поліція

«В результаті, його заспокоїли..., і на місці надали необхідну допомогу. Тілесне ушкодження, яке громадянин встиг собі нанести, не становить небезпеки для життя", - зазначив Іванов.

За даними представника суду, цей фігурант вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності - за крадіжку, грабіж і розбій.

За деякими даними, однією з причин, по якій громадянин завдав собі порізи в залі суду, могли стати проблеми у відносинах з іншими ув'язненими, які утримуються в СІЗО.

Що відомо про "мінування" Mcdonald's в Одесі

  • 10 грудня 2020 року в центрі Одеси був затриманий чоловік, який погрожував підірвати Mcdonald's, розташований на вул. Дерибасівській.
  • Чоловік увійшов до закладу, тримаючи руку під курткою, повідомив адміністрації кафе, що у нього граната, яку він підірве, і зажадав викликати поліцію.
  • На місце події оперативно прибули поліцейські, будівлю оточили. В дію ввели спеціальну поліцейську операцію»Грім".
  • Чоловіка затримали, будь-яких вибухових пристроїв у нього не виявилося.
  • Він сказав, що такий вчинок зробив через «життєві труднощі».
  • За даним фактом розпочали провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.