На машині "швидкої" - царапина, ніхто не постраждав / фото Про все

У Черкасах водій не пропустив «швидку», яка їхала на виклик з увімкненою сиреною та маячками на червоне світло, та спричинив дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє "Про все. Черкаси".

Читайте такожУ Києві через сніг вночі сталося майже півсотні ДТП (фото, відео)

Відео дня

Аварія сталася на перехресті вулиць Благовісної, Чигиринської та Добровольського учора, 17-го листопада, близько 7-ї години вечора.

«Ми проїжджали перехрестя, коли водій легкової машини врізався в нас. Він їхав на свій зелений», - пояснив водій "швидкої".

«На машині "швидкої" - царапина, ніхто не постраждав. Лікарі їхали на терміновий виклик, були ще без пацієнта. Через півгодини машина вже вийшла на лінію», - розповіла речниця КНП "Черкаський обласний центр екстреної медичної допомоги" Ірина Назарок.

фото Про все

У прес-службі патрульної поліції Черкаської області розповіли, що через зіткнення протоколи виписали водіям обох автівок.

«Зіткнулися "ВАЗ-2115" і машина "швидкої" допомоги. Патрульні склали протоколи на обох водіїв. На керманича спецмашини - за те, що він не переконався у безпечності перетину перехрестя і не забезпечив безпеку дорожнього руху, а на водія легкової машини - за те, що він не пропустив машину з увімкненими маячками та звуковими сигналами», - розповідають у поліції.

фото Про все

Вас також можуть зацікавити новини: