ДТП сталася у Переяславі / фото pravda.lutsk.ua

У ніч на 15 червня 2023 року у Переяславі Київської області сталася моторошна ДТП, у якій постраждав військовий. Про аварію повідомило місцеве видання Proslav й опублікувало кадри з місця дорожно-транспортної пригоди.

Аварія сталася біля автозаправки, вночі до служби 102 надійшло повідомлення про те, що водій фури переїхав чоловіка. Правоохоронці встановили, що водій вантажівки рухався по дорозі Бориспіль-Дніпро в напрямку села Мала Каратуль.

Водій розповів, що намагався оминути помічену на дорозі перешкоду, але наїхав на неї передніми колесами. Коли зупинився й вийшов з-за керма, побачив, що це чоловік, якому унаслідок ДТП було сильно пошкоджено ноги. 

Відео дня

"Внаслідок ДТП військовий 1994 року народження отримав травму у вигляді повної ампутації лівої нижньої кінцівки до середини бедра", - йдеться у повідомленні. Постраждалий унаслідок аварії наразі перебуває в лікарні. 

ДТП сталася у Переяславі / фото proslav.info

Смертельна ДТП під Броварами за участю військового

11 червня 2023 року поблизу блокпосту на виїзді з Києва у напрямку Броварів сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув військовослужбовець Добровольчого формування територіальної громади. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу.

Вас також можуть зацікавити новини: