Наразі військовослужбовця затримано / фото Нацполіція

На Харківщині під час одержання 15 тисяч гривень неправомірної вигоди затримали заступника начальника штабу однієї з військових частин.

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, військового викрили на хабарництві 6 жовтня.

Зазначається, що у службовому кабінеті заступника начальника штабу військової частини правоохоронці вилучили 15 тис. грн неправомірної вигоди.

Відео дня

«За вказану суму майор ЗСУ пообіцяв посприяти у продовженні контракту та розв'язанні питання щодо призначення на посаду військовослужбовця», - йдеться у повідомленні.

Наразі військовослужбовця затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Читайте такожПропонував уникнути тюрми: ДБР затримало копа з Дніпропетровщини на хабарі у 5 тисяч доларів

За вимагання та отримання неправомірної вигоди майору ЗСУ може загрожувати позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

фото Нацполіція

Вас також можуть зацікавити новини: