Експерт прокоментував ліквідацію Киви / фото УНІАН

Ліквідація зрадника України та російського пропагандиста Іллі Киви - епізод повсякденної роботи українських спецслужб. Таких терористів потрібно знищувати для захисту українського народу.

"Все залежить від техніки виконання завдання. Або це українська агентура, яка була раніше впроваджена, або залучені зараз для виконання бойового завдання дійові особи, або покинута агентура, що виконує завдання. Один з трьох механізмів активується і виконується поставлена задача", – розповів полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан у коментарі 24 Каналу.

За його словами, Кива терорист, який виконував спільне терористичне завдання разом з російськими окупантами, які вбивали мирних українців.

Відео дня

"Для того, щоб захиститися, таких терористів потрібно мінусувати. Ліквідація Киви - це робота українських спецслужб. Від радника колишнього міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова до російського злочинця", – підсумував експерт.

Ілля Кива ліквідований - головні новини

Російська пропаганда повідомила, що в Підмосков'ї знайшли мертвим нардепа-втікача Іллю Киву. У мережі з'явилася інформація, що його тіло знайшли в селі Супонево. На правій скроні нібито була різана рана, а на лівій частині обличчя - гематома

При цьому джерела УНІАН повідомили, що зрадника України ліквідували зі стрілецької зброї в ході спецоперації СБУ. У свою чергу представник ГУР Міноборони Андрій Юсов підтвердив, що Кива ліквідовано.

Пізніше у Росії підтвердили ліквідацію Киви, а російські силовики відкрили кримінальну справу.

Вас також можуть зацікавити новини: