На Одещині нетверезий водій збив двох жінок / фото Поліція Одеської області

В Одеській області чоловік сів за кермо напідпитку і збив на смерть двох жінок. ДТП сталася у селі Коси в Подільському районі області.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області. За попередніми даними, ввечері 23 грудня водій автомобіля "ВАЗ", рухаючись вулицею села здійснив наїзд на двох жінок. Вони йшли вздовж дороги. 

Травми постраждалих були несумісні з життям, додали правоохоронці. Обидві жінки загинули на місці події. Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він сів за кермо нетверезим. 

Відео дня
фото Поліція Одеської області

Зазначалося, що вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 4 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України та затримання водія в процесуальному порядку. 

Інші ДТП в Україні

На Одещині на одному з кладовищ сміттєвоз збив чоловіка. Він загинув. Інцидент стався в населеному пункті Крижанівка Одеського району. Відомо, що водій сміттєвоза сів за кермо нетверезим. 

Раніше смертельна ДТП сталася у Львові – там водій автобуса збив прокурора. 35-річний чоловік загинув поблизу залізничного вокзалу.

Вас також можуть зацікавити новини: