Артем Козаченко помер в лікарні після ножового нападу у Німеччині / фото instagram.com/artgiants/

У Німеччині помер ще один український підліток, який дістав важке поранення під час ножового нападу на вокзалі в Обергаузені. Артему Козаченку було 18 років. 

Про смерть українця повідомили на сторінці команди ART Giants Düsseldorf в Інстаграм. На хлопця та ще одного українського спортсмена – 17-річного Володимира Єрмакова – напали 10 лютого. Останній загинув від отриманих поранень.

Понад тиждень лікарі боролися за життя Артема Козаченка. Проте врятувати українського спортсмена не вдалося – він помер у реанімації. 

Відео дня

"Артем також був надзвичайно популярним серед одноклубників, тренерів та друзів. Всі висловлюють лише позитивні слова про нього. Окрім великого таланту та дисциплінованої відданості баскетболу, Артем був відомий як радісний, гумористичний та відкритий хлопець", – йдеться у заяві команди. 

Напад на українських спортсменів у Німеччині

12 лютого Федерація баскетболу України повідомила, що Дюссельдорфі в Німеччині загинув 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков. Він зазнав ножового нападу. Його друг Артем Козаченко потрапив до лікарні. 

Згодом у МЗС повідомили, що німецька поліція вже затримала нападника – 15-річного хлопця турецько-німецького походження. 16 лютого повідомлялося, що затримали ще трьох підозрюваних – це 14-річний підліток із Герне та двоє із Гельзенкірхена віком 14 і 15 років. 

Вас також можуть зацікавити новини: