У Львові підлітки жорстоко побили двох літніх чоловіків / фото facebook.com/MVS.LVIV

У Львові підлітки жорстоко побили двох літніх чоловіків, один з яких помер.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

12 вересня у поліцію надійшло повідомлення про те, що у закинутій будівлі на вулиці Богдана Хмельницького було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. В іншій кімнаті цієї ж будівлі був ще один чоловік з чисельними тілесними ушкодженнями.

Відео дня

Читайте такожВ Ужгороді поліцейські затримали 15-річного хлопця за розбійний напад на АЗС (відео)

Правоохоронці встановили особу загиблого, 70-річного львів'янина. Його товариша – також жителя Львова віком 64 роки – медики госпіталізували. Зараз він у комі. Також попередньо медики встановили, що чоловіки були жорстоко побиті.

За інформацією поліції, проведеними заходами було встановлено, що тілесні ушкодження загиблий та його товариш могли отримати під час конфлікту з невідомими, які жорстоко побили їх.

За підозрою у вчиненні злочину правоохоронці затримали 16-річного львів’янина та жителя Жовківщини віком 18 років. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 та ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до десяти років позбавлення волі.

Новини Львова: що відомо