Суд відмовився відпустити підозрюваного під домашній арешт / фото ГУ НП в Чернігівській області

У Чернігові суд арештував 30-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого малолітнього сина.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Чернігівської області, відповідне рішення ухвалив сьогодні Деснянський районний суд Чернігова.

«Деснянський районний суд міста Чернігова задовольнив підтримане місцевою прокуратурою клопотання слідчого поліції та обрав громадянину, який підозрюється у вбивстві 7-річного хлопчика, запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави», - говориться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що затриманий обґрунтовано підозрюється у вбивстві сина, тіло якого знайшли 3 серпня у соняшниковому полі поблизу села Скорінець Чернігівського району.

«Встановлено, що причиною смерті дитини стали множинні колото-різані поранення органів грудної порожнини», - йдеться у повідомленні.

Хлопчик помер від численних колото-різаних ран / фото ГУ НП в Чернігівській області

На суді чоловік, якого підозрюють у вбивстві, поводився спокійно і просив у якості запобіжного заходу домашній арешт. Його адвокат наголошував, що підзахисний не становитиме небезпеки. Однак суддя врахував клопотання слідчого поліції та прийняв рішення взяти підозрюваного під варту.

Про чоловіка відомо, що він родом з Прилук, наразі є безробітним.

Як повідомляв УНІАН, 3 серпня на Чернігівщині поліція затримала 30-річного чоловіка за підозрою у вбивстві свого сина 2012 року народження.

Спочатку батько хлопчика запевняв, що він загубився. Згодом правоохоронці знайшли дитину з численними ножовими пораненнями у полі. Після чого чоловік зізнався у вбивстві власного сина.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство малолітньої дитини, що карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.