Поліцейські затримали порушника \ фото УНІАН

На Центральному залізничному вокзалі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який обпоїв пасажира сильнодіючими психотропними речовинами та пограбував.

Читайте такожВ Ужгороді поліцейські затримали 15-річного хлопця за розбійний напад на АЗС (відео)Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, злочинець використав сильнодіючу психотропну речовину, яку непомітно підлив пасажиру до ємкості зі спиртним.

За інформацією правоохоронців, про те, що на території вокзалу лежить чоловік у непритомному стані, повідомили лікарі швидкої медичної допомоги.

Відео дня

Як з’ясувалось згодом, чоловік познайомився із компанією перехожих біля одного з кафе. «Далі він продовжив спілкування з одним із них за пляшкою алкоголю. Під дією психотропної речовини він втратив свідомість і прийшов до тями вже у лікарні. Там він виявив, що зникли його особисті речі», - йдеться в повідомленні.

Також чоловік пригадав, що перед цим біля входу до столичного вокзалу він вживав алкоголь зі знайомим. Оперативні співробітники поліції у ході відпрацювання території вокзалу встановили та затримали порушника.

Це 40-річний житель Хмельниччини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За даним фактом слідчим відділу поліції на станціях залізничного транспорту Головного управління Нацполіції у Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу ("грабіж"). Фігуранту загрожує до 6 років позбавлення волі.

Інші кримінальні новини