Обидва водії загинули, тіла довелося діставати рятувальникам / фото поліція Полтавської області

У Полтавській області зіткнулися дві вантажівки, обидва водії загинули.

За інформацією Відділу комунікації поліції Полтавської області, трагедія сталася ввечері 9 лютого неподалік від міста Кобеляки, на об'їзній автодорозі Кобеляки — Решетилівка — Дніпро.

За кермом автомобіля «МАН» був 50-річний чоловік з міста Львів. Другим автомобілем, «РЕНО», керував 56-річний житель Дніпра.

Відео дня

Читайте такожУ Києві - транспортний колапс через снігопад: на зупинках спостерігаються черги, на дорогах - затори й ДТП (фото, карта)«Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, попередньо встановила, що внаслідок зіткнення обоє водіїв загинули. Причини та обставини трагедії встановлюються», — повідомили в поліції.

Обидва водії отримали значні травми та загинули на місці. Щоб дістати тіла з пошкоджених вантажівок, на місце аварії викликали рятувальників.

«9 лютого о 18:01 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 113 кілометрі автодороги Н-31 Дніпро — Кобеляки — Решетилівка між селами Підгора та Гайове в Кобеляцькому районі... Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували тіла загиблих», — розповіли у ГУ ДСНС України в Полтавській області.

На місці ДТП працювали 10 бійців ДСНС і три машини.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

фото поліція Полтавської області
фото поліція Полтавської області

Вас також можуть зацікавити новини: