Ілюстрація / REUTERS

У Львові сталася масова бійка зі стріляниною, поліція встановлює причини.

Про це заявила керівник прес-служби патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

"28 червня о 1:47 отримали виклик, що на вулиці Володимира Великого, 53, стрілянина. Негайно прибули за адресою і виявили групу осіб, близько 10 осіб. Вони вказали на чоловіка, який, за їх словами, стріляв у них з предмета, схожого на пістолет, і показали одного пораненого чоловіка. У потерпілого, 25-річного чоловіка, виявили рану в області живота, схожу на вогнепальну", - відзначили в патрульній поліції Львова.

Відео дня

Читайте такожБили руками та ногами: в Житомирі сталася бійка між АТОшником і місцевім лідером партії Шарія - ЗМІ (відео)

Крім того, за інформацією поліції, ще один чоловік отримав пошкодження голови, подряпав руки і ноги, його одяг був розірваний.

Біля житлового будинку правоохоронці виявили групу людей, між якими точилася суперечка. Як стало відомо, чоловік жорстоко побив хлопця, який під час конфлікту, захищаючись, відкрив стрілянину з вогнепальної зброї. У результаті хлопець поранив нападника.

Правоохоронці викликали "швидку", і обох чоловіків негайно доставили в лікарню. Лікарі надали першу допомогу і переконалися, що життю і здоров'ю пацієнтів нічого не загрожує. Після цього обох винуватців правоохоронці супроводили у Франківське відділення поліції міста Львова для пояснень.

На даний момент обставини з'ясовуються. На місці події працювали ТОР, ДСО і патрульні поліцейські. Слідчі вилучили гільзи з пістолета і у всіх затриманих взяли аналізи на вміст етанолу в крові.

Як повідомляв раніше УНІАН, в Одесі сталася масова бійка через неправильну парковку: поліції довелося стріляти.