Одесит намагався накласти на себе руки / фото facebook.com/odesapolice

У Київському районі Одеси чоловік намагався накласти на себе руки, відкривши у квартирі газ.

Читайте такожНа Одещині підліток ліг під поїзд через проблеми зі здоров'ямЯк повідомили журналістам у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, сьогодні вранці патрульні отримали повідомлення від мешканців багатоповерхового будинку, розташованого на вулиці Ільфа і Петрова. Заявники, зокрема, повідомили, що їхній сусід намагається покінчити життя самогубством.

На місці події, від квартири, на яку вказали мешканці, відчувався сильний запах газу.

Відео дня

«Також заявники розповіли, що чоловік уже не вперше намагається покінчити з собою... Оскільки сьогодні була загроза життю всім мешканцям будинку - міг статися вибух, інспектори ухвалили невідкладне рішення потрапити в квартиру самостійно, не чекаючи відповідних служб», - розповіли в управлінні.

Одесит намагався накласти на себе руки / фото facebook.com/odesapolice

Патрульні в присутності сусідів зайшли в квартиру. Як наголошується, в кімнаті перебував чоловік, який «ледве дихав», а на кухні інспектори побачили включену газову плиту. Правоохоронці швидко перекрили надходження газу, а чоловіка перенесли в безпечне місце, і згодом передали його медикам, які прибули.

Одесит намагався накласти на себе руки / фото facebook.com/odesapolice

Пізніше чоловік опритомнів і розповів, що, намагаючись себе вбити, порізав вени на руках, але довести справу до кінця не зміг. Тому вирішив вчинити суїцид іншим способом (відкрив газ), але патрульні йому завадили.

Вас також можуть зацікавити новини