Чи пов'язане "мінування" з подією біля будівлі на Банковій - поки що не відомо / фото - УНІАН

ЗМІ повідомили про те, що Офіс президента України Володимира Зеленського "замінували". Біля Офісу президента виявили підозрілий предмет, його перевіряють вибухотехніки - поліція Києва

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Повідомлень про замінування не надходило. Просто біля стін Офісу президента виявили підозрілий предмет - сумку. Зараз вибухотехніки перевіряють", - зазначили у прес-службі.

Відео дня

Як відомо, сьогодні з 16:00 по 22:00 біля Офісу президента України заплановане проведення "Рейвах прайду", учасники якого вимагатимуть ухвалення законопроєкту №5488 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо боротьби з проявами дискримінації", а також негайного розслідування нападів радикалів на ЛГБТ+ та феміністичні події, активісток та організації.

Читайте такожВ аеропорту "Херсон" затримали українця, який допомагав із призовом до армії РФОфіс Президента України, неофіційно відомий як Банкова — постійний орган, утворений Президентом України для забезпечення повноцінного здійснення його конституційних повноважень.

Новина доповнюється...