Ймовірним педофілом виявився місцевий чоловік, 1972 року народження / фото поліція

На Полтавщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом повідомлення про розбещення неповнолітньої в місті Кременчук.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

Поліція натрапила на повідомлення в соцмережі про ймовірне розбещення неповнолітньої місцевої дівчини. Згодом до поліції звернулися й родичі дитини.

Відео дня

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. 

Проаналізувавши зібрану інформацію, слідчо-оперативна група поліції упродовж кількох годин встановила особу, яка ймовірно причетна до вчинення даного правопорушення.

Ним виявився місцевий чоловік, 1972 року народження, який раніше вже мав проблеми із законом.

Читайте такожНапад омського педофіла на школярок в під'їзді потрапило на відео

Наразі фігурант дає свідчення слідчому. Триває досудове розслідування. У разі доведення судом вини чоловіка, йому загрожує до 5-ти років обмеження або позбавлення волі.

За словами батька дівчини, інцидент стався дорогою додому з ліцею.

"Донька біля свого під'їзду призупинилася. У цей час чоловік швидко підійшов до неї, заліз під спідницю і почав торкатися лівої сідниці. Дочка вдарила по руці і голосно закричала. Він відскочив, кілька секунд стояв до неї спиною, ймовірно, розмірковуючи як діяти далі, озирнувся і швидко пішов у бік гаражів. Не промовив ані слова", - написав батько дівчинки.

Вас також можуть зацікавити новини: