В Одесі неадекват зарізав чужу собаку / t.me/xydessa

В Одесі невідомий на очах у людей зарізав чужого собаку та зник. За фактом жорстокого поводження з собакою поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, подія сталася 11 вересня на вулиці Героїв Крут, біля ринку - у Хаджибейському районі міста. 

Про жорстоке поводження з твариною правоохоронців сповістила очевидиця. Попередньо встановлено, що невідомий наніс декілька ударів ножем в область шиї тварини. А коли перехожі намагались зупинити протиправні дії зловмисника, той втік. Від отриманих травм собака помер.

Відео дня

Наразі, правоохоронці встановлюватимуть  всі обставини події, а також особу злочинця. 

Справу відкрито  за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України.    

У соцмережах очевидці розповіли, що подія сталася у людному місці - поруч ринком "Черемушки", напроти парку відпочинку ім. Горького.

"Якийсь психопат на очах у людей упіймав чиюсь собаку і перерізав йому горло. Ножем бив кілька разів… Люди кричали, а він витер об себе лезо, сказав, що він хворий, просто кинув собаку та пішов…", - розповідають свідки.

На місце події приїхала волонтерка, але допомогти вже нічим не змогла, тварина померла. Зараз у соцмережах розповсюдили фото підозрюваного. Люди пишуть, що бояться за дітей, бо чоловік явно "не в собі" та ходить з холодною зброєю. Кажуть, його неодноразово бачили у розташованому поруч питному закладі та ринку. 

Інші новини про тварин

Рано вранці в п’ятницю, 8 вересня, росіяни завдали ракетного удару по місту Суми, що спричинило значні руйнування та жертви. Пошкоджень зазнали понад 20 осель та 8 транспортних засобів. З-під завалів дістали собаку.

Як стало відомо сьогодні, врятована тварина померла. На жаль, травми були надто важкими.

Вас також можуть зацікавити новини: