Біля столиці нелегал довго знущався зі студентки у квартирі / фото facebook.com/Андрій Нєбитов

У Софіївській Борщагівці (знаходиться під Києвом) 26-річний виходець з Камеруну у квартирі зґвалтував 21-річну студентку.

Зловмисник довго знущався з дівчини, а подруга-студентка, яка також була у квартирі, їй не допомогла, розповів начальник Головного управління Нацполіції в Київській області, полковник Андрій Нєбитов.

За його словами, дівчата потрапили у квартиру до іноземця після того, як відвідали нічний клуб.

"…вони прийняли рішення їхати до нього, де на Софіївській Борщагівці у квартирі вони продовжили вживати алкогольні напої. У громадянина Камеруну виник злочинний умисел, і він зґвалтував дівчину, при цьому він наносив їй тілесні ушкодження…", – сказав Нєбитов.

Під Києвом нелегал довго знущався зі студентки у квартирі / фото facebook.com/Андрій Нєбитов

Полковник поліції додав, подруга постраждалої поводилась пасивно і не допомогла, мотивуючи це тим, що боялась іноземця.Читайте такожЖорстоке вбивство сімейної пари на Київщині: можливий "кат" затриманий (фото, відео)

Раніше стало відомо, що камерунець-нелегал зґвалтував 21-річну дівчину. За даними правоохоронців, зловмисник знущався з дівчини майже три години. Підозрюваного було затримано, йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у серпні 2018 року мешканця одного із сіл Білоцерківського району Київської області звинуватили у зґвалтуванні восьмирічної дівчинки. Наприкінці листопада минулого року стало відомо, що чоловіка визнали винним у скоєнні злочину. Суд вирішив, що зловмисник має провести за ґратами 15 років.

Вас також можуть зацікавити новини: