У Києві хлопець, якого звинуватили у знущаннях з бабусі, після прибуття копів пішов на різкий крок / фото Pietro Izzo via Flickr

У Дніпровському районі Києва хлопця звинуватили у знущаннях зі своєї бабусі. Коли приїхали правоохоронці – можливий зловмисник вистрибнув з вікна, розташованого на восьмому поверсі будинку.

Хлопець, 2003 року народження, після стрибка з вікна вижив, розповіла прес-офіцер Дніпровського управління поліції столиці Діана Панасюк ТСН.uа.

За словами співрозмовниці, потерпілий був у важкому стані й перебував у реанімації.

Відео дня

"...Хлопець, 2003 року народження, стрибнув з вікна восьмого поверху саме у той момент, коли на виклик про домашнє насильство проти його бабусі приїхала поліція...", – повідомила прес-офіцер.

Панасюк додала, що правоохоронці з'ясовують всі обставини того, що сталося. Кримінальне провадження поки не розпочато.

Домашнім насильством вважається умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного чи економічного насилля щодо нинішніх дружин/чоловіків чи колишніх або іншої особи, з якою зловмисник перебуває (перебував) у сімейних чи близьких стосунках, в результаті якого людина страждає, втрачає працездатність, потрапляє в емоційну залежність, і через яке погіршується здоров'я та рівень життя.

За домашнє насильство загрожують громадські роботи, арешт до шести місяців, обмеження волі на термін до п'яти років чи позбавлення волі до двох років.

Вас можуть зацікавити такі новини: