Загинула дружина Сергія Коцаря – Марія / фото facebook.com/jv.kiev.ua

У суботу, 20 листопада, в Києві на Гідропарку під час хресної ходи на 35-річну дружину настоятеля храму Преображення Господнього Української православної церкви (розташована на Вирлиці) протоієрея Сергія Коцаря Марію, впало дерево.

Інцидент стався в храмі мученика Валерія УПЦ, жінка померла від отриманих травм на місці, йдеться на сторінці в Facebook "Храм Єрусалимської ікони Богородиці Київ".

Читайте такожУ Києві посеред вулиці виявили людські рештки: фото з місця НП й реакція поліціїУ протоієрея залишилося четверо дітей.

Відео дня

"... у престольне свято в храмі мученика Валерія, що на Гідропарку, під час хресного ходу при пориві вітру на Марію впало дерево, і вона від отриманих травм померла на місці", – наголошується в повідомленні.

У середині грудня 2018 року в Україні відбувся об'єднавчий собор представників українських православних церков, в результаті якого з'явилася єдина помісна Православна церква України.

УПЦ Московського патріархату не захотіла ставати частиною ПЦУ. Представники УПЦ МП спершу дали згоду на входження до ПЦУ, а потім змінили рішення.

Варто зазначити, що Київ знаходиться в "червоній" зоні карантину, запровадженого для боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19. У "червоній" зоні не можна проводити масові заходи, винятки – офіційні матчі.

Раніше повідомлялося, що в Києві 20 листопада був сильний вітер.

Нагадаємо, в столиці через пориви вітру не раз падали дерева і гілки та завдавали травми людям, зокрема, смертельні.

Кілька років тому на вул. Голосіївській в результаті грози від дерева відкололася гілка і вбила жінку

Вас можуть зацікавити такі новини: