В Одесі чоловік у стані сп'яніння стріляв у квартирі та застосував силу проти жінок / ілюстративне фото ua.depositphotos.com

В Одесі чоловік під впливом наркотиків влаштував стрілянину у квартирі та силою утримував у ній двох жінок.

Про це журналістам повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції в Одеській області.

Зазначається, що сьогодні близько 06:00 патрульні отримали виклик про стрілянину на вул. Каманіна.

Відео дня

"Заявниця благала про допомогу і розповіла, що їх з подругою закрив у квартирі знайомий і не випускає. Також вона сказала, що між ними стався конфлікт, після чого чоловік дістав пістолет та почав стріляти. Потім вони з подругою закрилися у ванній кімнаті", – розповіли в управлінні.

Читайте такожПід Києвом затримали підозрюваного у розстрілі чоловіка біля столичного судуПоліцейські прибули на місце події. Після їхніх неодноразових вимог двері відкрив 32-річний чоловік з явними ознаками наркотичного сп'яніння. Інспектори затримали його.

У квартирі вони виявили пістолет, ймовірно, травматичної дії та гільзи. Крім того, правоохоронці знайшли підроблені документи – український паспорт і посвідчення громадянина іншої держави, а також згорток з білою порошкоподібною речовиною (ймовірно, наркотиком).

Раніше журналісти дізналися, що наприкінці вересня зловмисник влаштував стрілянину з рушниці в селі Пужайкове Подільського району Одеської області.

Спочатку на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група місцевого підрозділу поліції, а пізніше почалася спецоперація "Грім". Зловмисник був затриманий.