Коментатори сподіваються, що хлопець більше не стане знущатися над тваринами / фото - pixabay.com

У Рівненській області хлопець збив лиса на мотоциклі та познущався над ним на камеру. Парубок танцював з трупом, весело сміявся та співав пісні. Поряд із ним знаходилися люди, проте ніхто не зупинив наругу над мертвою твариною.

Про це повідомили у спільноті міста Вараш в Instagram.

Хлопець на мотоциклі збив лиса. Після цього він вирішив не прибирати труп тварини з дороги. Мешканець міста Вараш взяв мертвого лиса та почав над ним глумитися. Хлопець танцював із трупом під музику, водив мертву тварину, ніби ляльку, та сміявся від того, що робить.

Відео дня

Мешканці Варашу просять користувачів мережі розповсюдити інформацію про вчинок хлопця, бо це може допомогти притягнути його до кримінальної відповідальності.

"На відео, нелюдська поведінка до всього живого, хлопця! Цей молодик, лише недавно отримав покарання, у вигляді штрафу за їзду на мотоциклі в заповіднику Біле озеро. А зараз він жорстоко поводиться з тваринами. Чого очікувати далі?", - написали автори повідомлення про жорстокого хлопця.

Читайте такожУ Сімферополі біля будівлі ФСБ РФ затримали 40 осіб (відео)У коментарях люди пишуть, що правоохоронці мають звернути увагу на інцидент та притягнути парубка до відповідальності. Окрім цього, коментатори сподіваються, що хлопець більше не стане знущатися над тваринами та схаменеться. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у центрі Одеси трамвай зійшов з рейок і збив людину.

Також Вас можуть зацікавити новини: