Автомобіль на великій швидкості врізався в дерево / колаж УНІАН, фото trojmiasto.pl

У Польщі в ДТП загинули двоє українських підлітків, коли вони втікали від поліції на авто на великій швидкості і врізалися у дерево. Про це пише агенство РАР з посиланням на речницю поліцію Ґданська Каріну Камінську.

Зазначається, що загинув 16-літній підліток з України та його 17-річний пасажир. Інцидент трапився вночі з вівторка на середу на головній магістралі Ґданська – проспекті Перемоги. Поліція хотіла зупинити авто Audi A4 в місті Вейгерово, що за 40 км від Ґданська, однак водій не зупинився. Почалася погоня зі світловими та звуковими сигналами поліцейських машин, яка закінчилася смертю водія та важкими травмами його 17-річного пасажира. Він згодом помер у лікарні. 

"Водій на великій швидкості втікав вулицями Ґдині, Сопота і Ґданська, потім втратив контроль над кермуванням, врізався в дерево, внаслідок чого авто перекинулося", – розповіла Камінська.

Відео дня

За даними поліції, водій їхав на великій швидкості – близько 150-160 км/год, при тому, що у Польщі максимально дозволена швидкість руху авто в місті – 50 км/год. 40-кілометрову відстань від Вейгерово до Ґданська підліток подолав за 20 хв. Автомобіль перетинав перехрестя на червоне світло та створював небезпеку на дорозі.

ДТП з українцями в Польщі

Па початку травня у Варшаві також загинули двоє українців, потрапивши у ДТП. Аварія сталася вдень. За попередніми висновками поліції, водій BMW перевищив дозволену швидкість і втратив керування автомобілем. Автомобіль врізався в дерево і одразу спалахнув.

До прибуття пожежної бригади інші водії намагалися погасити вогонь за допомогою вогнегасників власних автомобілів, але полум'я було надто сильним. Коли перший підрозділ пожежників прибув на місце події, автомобіль був повністю охоплений вогнем, розповів журналістам представник пожежної служби Войцех Капчинський.

Вас також можуть зацікавити новини: