Школяр напав на свою бабусю \ фото ua.depositphotos.com

У Дніпрі на території школи №141 стався інцидент за участю дитини. Зокрема 11-річний хлопчик, учень 5-го класу цього навчального закладу, напав на свою бабусю.

Дитина била її руками по обличчю і голові, до крові розбила ніс. Першу допомогу жінці надавали працівники школи, повідомляє "Наше Місто".

На місце НП, яка сталася 22 вересня, викликали швидку допомогу і поліцію. На сьогоднішній день дитина знаходиться в одній з дитячих міських лікарень, де проходить обстеження.

Відео дня

У Департаменті гуманітарної політики Дніпровської міськради розповіли, що у вересні учень відвідував шкільного психолога. Його поведінка в гіршу сторону змінилася в цьому році. Зараз у школі перебувають представники ювенальної превенції.

Читайте такожУ Хмельницькому затримали вчителя, який торгував наркотиками: "працював" прямо в школі (фото)Також відомо, що хлопчика виховує саме бабуся, яка дуже любить онука і все робить, щоб хлопчик продовжувати ходити в школу і отримувати знання.

У поліції місцевому виданню сказали, що раніше дана сім'я в поле зору правоохоронців не потрапляла.

Як повідомляв УНІАН, 23 вересня в Дніпрі через погрози у TikTok і підозрілого чоловіка з дробовиком в школі №136 чергувала поліція.

Про це повідомляє Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради на Facebook-сторінці. Зазначається, що невідомий викладав у соцмережі відео з погрозами за типом: "сьогодні ваш останній день". Зараз профіль користувача заблокований.

Крім того, за словами учнів, 21 вересня вони помітили підозрілого чоловіка з дробовиком в руках, який проходив повз школу.