Стрілка ще не знайшли / Скріншот 

В Дніпрі солдат строкової служби забрав автомат АК-47 зі збройової кімнати й розстріляв своїх товаришів зі служби. 20-річний юнак відкрив вогонь у вартовому приміщенні, на момент інциденту там було близько 22 осіб.

Про це повідомляє "Інформатор".

За інформацією видання, 27 січня, приблизно о 3:50, солдат-строковик взяв автомат і патрони після чого почав стріляти у своїх товаришів зі служби. Все це відбувалося у вартовому приміщенні. Двоє людей зуміли вибігти на вулицю і викликали поліцейських з медиками. Інцидент стався на території Південного машинобудівного заводу.

"Інформатор", посилаючись на інформацію від патрульної поліції, повідомляє про те, що під час інциденту загинуло 4 людини, ще одну поранено.

Читайте такожРозстріл солдатів у Дніпрі: в МЗС назвали кількість жертв та показали фото строковика"Введено план "Сирена". Автоматника ще не знайшли, ймовірно, він переліз через паркан. Останній раз його бачили на вулиці Макарова біля ракетно-космічного коледжу. Він був одягнений у камуфляжну форму і під нею може ховати автомат", - передає видання.

На місці інциденту працював спецзагін" ТОР", територія оточена.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Одесі затримали агента спецслужб РФ, що готує теракти. 

Вас також можуть зацікавити новини: