В Дніпрі загинули п’ять жінок похилого віку / ілюстративне фото УНІАН

У Дніпрі у будинку для осіб похилого віку виявили мертвими п’ятьох жінок.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Зазначається, що 16 листопада до поліції надійшла інформація про те, що у приватному будинку для осіб похилого віку в Центральному районі міста Дніпро виявлено п’ятьох мертвих жінок віком від 75 до 89 років.

Відео дня

Попередньо встановлено, що в одній із кімнат на другому поверсі будинку, де виявили загиблих, сталося коротке замикання та загоряння електропроводки.

Читайте такожСліди боротьби, немає зброї: на Луганщині знайшли вбитим поліцейського"Жінки могли отруїтися чадним газом. Наразі тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті", – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Наразі поліцейські затримали адміністратора закладу. В рамках розслідування будуть призначені необхідні експертизи.

Нагадаємо, 21 січня у Харкові у двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей, сталася пожежа, внаслідок якої загинули 15 осіб.