Наркотики збували шляхом закладок, переважно оптовими партіями / фото поліція

У Києві поліцейські ліквідували інтернет-магазин з продажу наркотичних речовин.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

"Двоє жителів Київщини за допомогою мережі Інтернет організували збут наркотиків на території Києва та Київської області. Поліцейські встановили, що 51-річна жителька Богуславського району Київщини разом з 41-річним товаришем зі столиці створили в месенджері Телеграм-канал, на якому пропонували до продажу наркотичні засоби та психотропні речовини, зокрема амфетамін та канабіс", - йдеться в повідомленні.

За наявною у оперативників інформацією, щотижневий прибуток від збуту наркотиків та психотропів становив понад 100 тис. гривень.

За даними слідства, наркотики збували шляхом закладок, переважно оптовими партіями. Виготовляли їх у разі надходження замовлення від клієнтів у власній лабораторії, яку обладнали за місцем проживання фігурантки. Проте виконували і дрібні замовлення, різнилася лише ціна - для оптових покупців наркодилери організували систему знижок.

За фактом незаконних оборудок з наркотичними засобами та психотропними речовинами слідчі столичної поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Отримавши необхідну доказову базу, правоохоронці затримали наркодилерів.

Правопорушникам готується повідомлення про підозру, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте такожВ Одеській області знайшли плантацію конопель на 40 мільйонів гривень

Вас також можуть зацікавити новини: