51-річного чоловіка затримали / фото Нацполіції

У Києві під час застілля у новорічну ніч між цивільним подружжям виник конфлікт, внаслідок якого чоловік вистрелив із пістолета травматичної дії дружині в голову, від отриманих травм вона померла в лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Читайте такожУ Києві під час гасіння пожежі в квартирі знайшли тіло чоловіка з ножовими пораненнями

Відео дня

Зазначається, що до чергової частини Дніпровського управління поліції по лінії "102" звернулась жінка і повідомила, що в її двері стукає сусід і каже, що вбив свою дружину. "Приїхавши на місце події, правоохоронці з’ясували, що під час новорічного застілля між цивільним подружжям виник конфлікт. Під час сварки чоловік напідпитку вистрелив у голову 53-річній дружині, яку медики з вогнепальним пораненням госпіталізували до лікарні, де вона згодом померла", - повідомили у Нацполіції.

51-річного чоловіка затримали. Правоохоронці вилучили з помешкання речові докази – предмет, схожий на пістолет, для відстрілу патронів гумовими кулями «Форт 12Р», чотири стріляні гільзи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство)  Кримінального кодексу України. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

 Раніше повідомлялося, що в окупованому Криму чоловік убив маленьку доньку через її плачу