Зараз поліція з'ясовує обставини трагедії / фото УНІАН

У Києві 12-річна дівчинка загинула, впавши з багатоповерхівки. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

Повідомлення про виявлене тіло дитини без ознак життя у дворі багатоповерхівки по вулиці Миколи Гулака надійшло правоохоронцям близько 12:00 години у неділю. На місце негайно виїхали усі профільні оперативні служби.

"Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки. Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці нададуть події правову кваліфікацію", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Жодних інших обставин смерті дитини поліція не навела.

Смерті дітей в Києві – останні новини

Від початку жовтня це вже третій випадок загибелі дітей від падіння з висоти у Києві. Так, 2 жовтня у Дніпровському районі знайшли мертвими брата й сестру 2005 та 2006 р.н, які розбилися внаслідок падіння з балкону, розташованого на 24 поверсі будинку.

Рівно за тиждень, 9 жовтня, за схожих обставин загинули дві дівчинки – теж 2005 та 2006 років народження. За попередніми відомостями, мешканки столиці "загинули внаслідок падіння з висоти недобудови".

Вас також можуть зацікавити новини: