У Криму люди застрягли в ліфті, і комунальники їм не допомогли / Скріншот

У захопленому Росією Криму в Ялті жителі одного з багатоквартирних будинків опинилися в "ліфтовій пастці", оскільки пропало електропостачання, а комунальники не захотіли їм допомагати.

В ліфті застрягли мешканці будинку, розташованого на вул. Свердлова, 48, повідомляє Telegram-канал "Mash на волне".

За його даними, всього в ліфті їхали дві людини й дві собаки.

Відео дня

"Дружина Андрія з Ялти підіймалася до себе додому на вулиці Свердлова, 48 з псом Бімом, з ними їхав ще один житель будинку з собакою... раптово розпочався страшний сон клаустрофоба: кабіна зупинилася, світло згасло", – наголошується в матеріалі.

Журналісти дізналися, що ліфтер не зміг звільнити людей з "пастки". Потім розв'язанням проблеми почав активно займатися чоловік жінки, яка застрягла в ліфті.

Читайте такожУ окупованому Криму загорівся санаторій "Ялта", де відпочивають військовослужбовці РФ (відео)"...Андрій подзвонив в КК "МУП РЕО-3", але там сказали звернутися в "Крименерго". Підприємство знову перевело стрілки на керувальну компанію – нібито, проблема всередині будинку...", – додали на каналі.

Потім чоловік втомився спостерігати за "комунальним пінг-понгом" – він самостійно знайшов електрика, і фахівець визволив людей з"пастки".

У ліфті навіть стоять табуретки, оскільки у будинку часто вимикають світло, і, якщо люди застрягнуть в ліфті, то можуть посидіти.

Нагадаємо, РФ захопила Крим у 2014 році. Потім на півострові були проблеми з електропостачанням. Влітку 2018 року ЗМІ писали, що вся територія Криму на деякий час була відключена від енергопостачання.

Окупанти запустили енергоміст до Криму, однак проблеми з електропостачанням не припинилися.