У Криму неповнолітню дівчину побили ногами / ілюстративне фото ua.depositphotos.com

У місті Феодосія, яке знаходиться в захопленому Російською Федерацією Криму, група підлітків після зауваження повалила на землю 17-річну дівчину і била ногами.

Спочатку дівчину вдарили долонею по сідниці, вона зробила зауваження підліткам, і її повалили на землю і почали бити ногами, повідомив Telegram-канал "Крым Оперативный".

"Дівчина прогулювалася з собакою, коли повз проходили підлітки... вдарили її по сідниці долонею, за що отримали зауваження. Хлопці сприйняли це як прояв агресії й повалили дівчину на землю, а потім стали бити ногами", – наголошується на каналі.Читайте такожЗаманив хитрістю: у Криму чоловік ледь не зґвалтував 8-річного хлопчика

За даними каналу, постраждала отримала черепно-мозкову травму і потрапила в лікарню. Стан дівчини лікарі оцінили як середньої тяжкості.

Раніше стало відомо, що в Севастополі таксист віз двох жінок і після суперечки про гендерну нерівність жорстко вчинив з однією з пасажирок.

Жінка вдарила по склу машини, а водій потім вдарив її в ніс. Таксист зламав пасажирці ніс, постраждала опинилася в лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: