У Львові чоловіка зґвалтував його знайомий / фото ua.depositphotos.com

Мешканець Львова звернувся до поліції, бо його зґвалтував знайомий. Правоохоронці оголосили підозрюваного в розшук, але він сам зв'язався з копами.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

33-річний потерпілий повідомив, що зустрів свого 48-річного знайомого, з яким бачився кілька разів. Чоловіки випивали в барі, після чого підозрюваний запросив потерпілого до себе додому, де й згвалтував.

Відео дня

Інцидент стався ще на початку серпня, але про це стало відомо після того, як 48-річного підозрюваного оголосили в розшук. Після оголошення в розшук чоловік зв'язався з правоохоронцями та запевнив, що прийде в поліцію з адвокатом.

Читайте такожВдаривши пляшкою і порізав руку: під Одесою чоловік намагався зґвалтувати 7-річну дівчинку (відео)Як раніше повідомляв УНІАН, у місті Тараща Київської області чоловік зґвалтував дівчину у віці 16 років. До злочину дівчина сіла до чоловіка в авто, він заїхав за трьома 10-річними хлопчиками й у магазині купив пляшку горілки. Потім чоловік на ставку напоїв дітей алкоголем, а пізніше відвіз хлопчиків додому. Після цього зловмисник повернув у ліс і в безлюдному місці зґвалтував дівчину.