У Житомирі бабуся кинула трирічну внучку в торговому центрі / фото Нацполіція

Поліцейські в Житомирі встановили жінку, яка кинула маленьку дівчинку 12 квітня в торговому центрі. Нею виявилася бабуся дитини.

"Дівчинку залишила її бабуся, 48-річна житомирянка. У райуправлінні поліції вона розповіла, що вона вже близько півроку займається трирічною онукою Олександрою, а її мати з трьома іншими дітьми проживає в Краматорську на Донеччині", - розповіла прес-офіцер Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко в коментарі виданню "Суспільне".

При цьому вона вказала, що бабуся дівчинки пояснила свій вчинок тим, що у неї немає грошей на утримання онучки і їй ніхто не допомагає.

Відео дня

На даний момент дівчинка знаходиться в лікарні. Матері дитини вже повідомили про подію та чекають її приїзду в Житомир для встановлення всіх обставин інциденту.

Крім того, правоохоронці готують бабусі дитини підозру за статтею 135 "Залишення в небезпеці" Кримінального кодексу України, яка передбачає обмеження або позбавлення волі строком до двох років.

У ТЦ Житомира знайшли дитину - що відомо

12 квітня в поліцію Житомирської області повідомили, що на території торгового центру знаходиться дитина без дорослих. Дівчинка сказала, що її звуть Олександра. За словами дитини, в ТЦ її привела мама Лілія та сказала чекати.

На записах з камер відеоспостереження видно, як дівчинка приходить з жінкою, яка допомагає їй сісти на лавку, а потім йде.

Вас також можуть зацікавити новини: