За попередньою інформацією, 38-річний водій автомобіля Hyundai виконував обгін вантажної машини MAN / фото ch.npu.gov.ua

В Черкаській області зіткнулися дві вантажівки та легкове авто. Під час аварії двоє водіїв отримали тяжкі тілесні ушкодження, від яких померли у лікарні. 

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Черкаської області.

"ДТП сталася 10 вересня, близько 09:15 ранку на 227 км траси Н-01 зі сполученням "Київ – Знам’янка". Неподалік села Ребедайлівка зіштовхнулися дві вантажівки та легковик", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За попередньою інформацією, 38-річний водій автомобіля Hyundai виконував обгін вантажної машини MAN та зіткнувся із вантажівкою Scania, якою керував 23-річний чоловік. Після зіткнення з однією вантажівкою, легкове авто врізалося в другу. 

"Одна вантажівка та легковий автомобіль опинилися в кюветі.  Внаслідок ДТП 34-річний водій вантажівки MAN та 38-річний кермувальник автомобіля Hyundai отримали тяжкі тілесні ушкодження, від яких померли у лікарні", - додали у поліції.

Вже відомо, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на Прикарпатті зіткнулися рейсовий автобус та легковик, є жертва та 16 госпіталізованих.

Вас також можуть зацікавити новини: