В Києві знову посипався міст / Скріншот з відео

На столичних Осокорках обвалилась частина шляхопроводу. Бетон покрошився і опинився прямо на  проїжджій частині, в напрямку Південного мосту.

Відео з місця пригоди оприлюднено в Telegram-каналі Kievmap, на ньому можна бачити, що рух під мостом перекривати не стали. В коментарях користувачі стверджують, що обвал стався ще в чора, 4 серпня. Водночас – жартують, що черговий столичний міст "втомився".

Як повідомляє "Сьогодні", в КК "Київавтодор" журналістам повідомили, що на місці працюють комунальники. Співробітники "Київавтодормосту" з'ясовують причини обвалення частини бетону з мосту.

Проблеми з мостом на Осокорках виникали і раніше. У 2019 році там обсипалися шматки штукатурки і потрапили на автомобіль.

Читайте такожУ Києві частково обвалився Берестейський шляхопровід (фото)

Мер Києва Віталій Кличко поклав відповідальність за це на тодішнього директора комунального підприємства "Київавтошляхміст" Дмитра Котлубея та звільнив його.

Також Кличко доручив Департаменту транспорту КМДА обстежити всі штучні споруди у столиці й оперативно надати інформацію про найпроблемніші мости з тих, де зараз не відбуваються ремонтні роботи.