Поліція розслідує обставини моторошного вбивства дитини на Харківщині / Фото: Нацполіція

Мешканка селища Подвірки Харківської області, яка підозрюється у жорстокій розправі над власною 13-річною дочкою, за версією слідства завдала дитині не менше 20 ударів ножем.

Читайте такожМоторошне вбивство 13-річної дитини на Харківщині: матір пройде психічну експертизу (відео)

Як повідомляє ТСН, про це свідчать матеріали слідства щодо вбивства, опубліковані в Єдиному реєстрі судових рішень.

Відео дня

"У ніч з 29 на 30 квітня особа, перебуваючи за своїм місцем мешкання разом із малолітньою донькою, діючи на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, зі злочинним умислом, направленим на позбавлення життя малолітньої з особливою жорстокістю, передбачаючи реальну можливість настання суспільно-небезпечних наслідків у вигляді смерті потерпілої, що перебувають у причинному зв’язку з діянням, а також бажаючи їх настання, заподіяла не менше 20 ударів ножем по голові та в обличчя потерпілої, усвідомлюючи при цьому, що заподіяні тілесні ушкодження завдавали потерпілій великих страждань", - йдеться у матеріалах.

Там же зазначається, що від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці, а підозрювана, відокремивши ножем її голову від тіла, та поклавши відокремлену частину тіла вбитої в полімерний пакет, залишила місце вчинення злочину у напрямку Харкова, де була виявлена поліцейськими.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня вранці у Харкові поліцейські затримали оголену жінку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому була відрізана голова людини. Згодом до поліції звернувся житель села Подвірки та повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. У будинку він мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою.

Врешті-решт поліція встановила, що жінка вбила свою власну дочку.