Обезголовлене тіло дівчинки виявили на подвір’ї / фото: поліція Харківщини

У Харківській області 5 травня поховали 13-річну Христину П’янову, в убивстві якої підозрюють її матір. Довкола похорону вбитої розгорівся скандал.

Про це повідомляє новинний портал "ГородХ".

Читайте такожМоторошне вбивство 13-річної дитини на Харківщині: матір пройде психічну експертизу (відео)

Відео дня

З огляду на те, що мати дівчинки перебуває під слідством, а сім’я загиблої неблагополучна, то гроші на похорон взялася збирати сусідка - Світлана Перехрест. 

Однак після того, як необхідну суму було зібрано, сусідку звинуватили в шахрайстві. І тій довелося виправдовуватися за свою ініціативу.

"Поясню тим, кому більше зайнятися немає чим, як лити бруд. У суботу купували одяг, в неділю купили на похорон весільну сукню. Думаєте, зараз легко знайти це все? У понеділок ми з сестрою Тані їздили до слідчого, щоб зрозуміти, коли можна забрати і поховати дитину. Батьків у Тані немає. Я просто допомагаю, вони мої сусіди, дитина росла на моїх очах", - зазначила Світлана Перехрест.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня вранці у Харкові поліцейські затримали оголену жінку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому була відрізана голова людини. Згодом до поліції звернувся житель села Подвірки та повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. У будинку він мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою.

Врешті-решт поліція встановила, що жінка вбила свою власну дочку.