У Харкові потонув 16-річний підліток / фото прес-служба ДСНС Харківської області

Нещасний випадок з підлітком стався в Харкові. Під час відпочинку потонув 16-річний хлопець.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Харківській області.

Трагедія сталася 10 липня на Петренківському озері. Жінка з двома підлітками відпочивали на озері. Хлопці відпливли від берега на 50 метрів та раптово почали тонути.

Відео дня

Очевидці викликали рятувальників КУ "Водно-рятувальна служба". Одного підлітка вдалося врятувати. Тіло ж другої дитини-16-річного хлопця дістали з озера 11 липня о 09:50 водолази Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування швидкого реагування.

Читайте такожУ Львові жінка "замінувала" дві поліцейські установи

"Фахівці ДСНС застерігають плавати тільки в спеціально відведених місцях. Чи не стрибати в воду, якщо глибина і стан дна невідомі. Не запливати за буйки", - підкреслили рятувальники.

Як раніше повідомляв УНІАН, в селищі Кирилівка Запорізької області біля однієї з баз відпочинку загинув на воді чоловік. Подія трапилася 10 липня о 17:35. За словами родичів загиблого, чоловік пішов купатися в морі і зник з поля зору.

Відпочивальники виявили тіло чоловіка без ознак життя і винесли на берег. Потопельника намагалися реанімувати, але лікарі швидкої констатували смерть. Загиблим виявився 49-річний житель м.Вінниця.