Викладача коледжу у Запоріжжі звинуватили у сексуальних домаганнях / ілюстративне фото flickr.com/clauskunckel

Поліція проводить перевірку інформації щодо можливих сексуальних домагань викладача в одному із запорізьких коледжів.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області, відповідну інформацію з відео було оприлюднено 15 січня в одному з відомих запорізьких інтернет-пабліків.

"У повідомленні йдеться про викладача одного з місцевих коледжів, який нібито тривалий час сексуально домагається своїх студенток. Зі слів студентів, керівництво навчального закладу всіляко "покриває" посадовця", – зазначають в поліції.

Вказується, що раніше звернень до поліції з цього приводу не надходило.

Співробітники відділу поліції №1 Запорізького районного управління розпочали перевірку за викладеною інформацією.

Читайте такожОблили зеленкою: у Дніпрі провчили підлітка через домагання до 12-річної дівчинки (відео)Як повідомляє інтернет-видання "Актуально" з посиланням на інтернет-паблік "ЭтоЗапорожье", студенти електротехнічного коледжу зняли на відео неправомірні дії викладача.

Зазначається, що на відео завідуючий кафедрою Запорізького електротехнічного фахового коледжу Віталій Гончаренко, який нібито довгий час сексуально домагається своїх студенток. На відео чоловік напідпитку розказує, які сексуальні дії мали б вчинити студентки.

Викладача запорізького коледжу звинуватили у сексуальних домаганнях / ілюстративне фото скріншот

"...говоримо про оральний секс... добре, піду бухати...", – сказав чоловік, якого зняли на відео.

Нагадаємо, кілька років тому у місті Рожище Волинської області усунули з посади керівника дитячого притулку, оскільки вихованці поскаржилися на сексуальні домагання.

Вас також можуть зацікавити новини: