Зловмиснику сьогодні оберуть запобіжний захід / Фото: Нацполіція

Стали відомі нові подробиці про зловмисника, який викрав чотирирічну дівчинку на АЗС у Борисполі.

Як повідомляє "Обозреватель", чоловік міг піти на цей злочин через особисті проблеми. Джерела видання уточнюють, що за кілька днів до злочину від підозрюваного нібито пішла дівчина з дитиною.

"Цей 29-річний чоловік, який проживає у Борисполі на вулиці Старовокзальній, раніше взагалі не потрапляв в поле зору правоохоронців, у нього навіть адміністративних порушень немає. Займається приватним підприємництвом і нічого поганого про нього не говорили. Є інформація, яку ми перевіряємо, що за кілька днів до злочину його кинула дівчина з дитиною. Можливо, на грунті цього у нього почалися якісь психологічні проблеми, призначені відповідні експертизи ", – зазначив співрозмовник видання.

За даними ЗМІ, сьогодні підозрюваному мають обрати запобіжний захід. Раніше відповідні документи вже були направлені до суду. Сторона обвинувачення клопотатиме про безальтернативний арешт.

Викрадення дівчинки у Борисполі: хронологія подій

  • 28 серпня пізно ввечері в Борисполі Київської області на автозаправній станції викрали дитину - 4-річну дівчинку. Поліцейські оголосили в Київській області план "Перехоплення".
  • За кілька годин дитину вдалося знайти, а викрадача затримали. За фактом викрадення дитини відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення) Кримінального кодексу України. 
  • Згодом зловмисник зізнався, що хотів згвалтувати дитину.