Колишній бойренд викрав одеситку в ім'я любові / фото expressoilustrado.com.br

В Одесі хлопець викрав 19-річну дівчину, тому що хотів відновити відносини з нею. Горе-коханця вже затримала поліція.

Про це повідомила прес-служба поліції Одеської області.

Інцидент стався ще 22 вересня. 21-річний молодий чоловік, який раніше зустрічався з потерпілою, вивіз її на трасу в бік Києва і вимагав відновити відносини. При цьому хлопець застосував силу і погрожував. Він пообіцяв закрити її в якомусь віддаленому населеному пункті, якщо дівчина йому відмовить.

Відео дня

Дівчина удала, що погодилася до нього повернутися, після чого горе-коханець відвіз її в Одесу і висадив на одній з вулиць.

Читайте такожЗарізав подругу дитинства полонянки: стали відомості подробиці про організатора викрадення дочки депутата з Полтави (відео)Правоохоронці встановили авто хлопця та затримали його. З'ясувалося, що він вже був судимий за майнові злочини.

За даним фактом відкрито справу за частиною 2 статті 146 "Незаконне позбавлення волі та викрадення людини із заподіянням їй фізичних ушкоджень" Кримінального кодексу України. Хлопець перебуває в СІЗО. Йому загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

Як раніше повідомляв УНІАН, в Одесі в ніч на 24 березня – група вихідців із Закавказзя викрала 20-річного хлопця і вимагали за його звільнення 1 мільйон доларів. Зловмисники вивезли юнака на авто в центр Києва і утримували кілька днів зв'язаним в орендованій квартирі.