У Кременчуці затримали підозрюваного у вбивстві / фото t.me/dkr_npu

У Департаменті карного розшуку Нацполіції розкрили моторошні подробиці вбивства з особливою жорстокістю 79-річної бабусі в Кременчуці Полтавської області.

Деталі злочину опубліковано у Telegram-каналі департаменту.

Тіло жінки знайшли вранці 14 вересня поблизу багатоповерхового житлового будинку, у якому мешкала старенька.

Відео дня

"На оголеному тілі жінки не було "живого місця", а криваві сліди волочіння розтяглися на декілька десятків метрів", – говориться у повідомленні.

Читайте такожУ Дніпрі вибухнув автомобіль, загинули двоє людей: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (фото, відео)Оперативники з’ясували час вчинення злочину та загальні прикмети вбивці.

За отриманою інформацією вони відпрацювали маршрут руху нелюда, з’ясували ймовірний район його проживання та затримали. Ним виявився 27-річний неодноразово судимий чоловік.

"Поганця затримали безпосередньо на вулиці, коли він, змінивши одяг, вже направлявся у невідомому напрямку. Затриманий зізнався у скоєнні вбивства бабусі. Вражає і те, що за результатами проведення слідчих дій, серед інших речових доказів вилучено мобільний телефон, на який фігурант фільмував безпосередній процес вчинення страшного злочину", – повідомили правоохоронці.

Наразі тривають слідчі дії. Затриманому повідомили про підозру, вирішується питання обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Вбивство пенсіонерки у Кременчуці: що відомо

Раніше повідомлялося, що у Кременчуці жорстоко вбили літню жінку, яка підгодовувала безхатніх тварин.

За попередньою версією слідства, вбита мешкала в одній із квартир багатоповерхового будинку, біля якого виявили її тіло.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вас також можуть зацікавити новини