В одному із дворів Хмельницького стріляли в екс-заступника начальника міськуправління ЖКГ Володимира Путіна / скрін відео

У Хмельницькому сьогодні, близько 10 ранку, на вулиці Панаса Мирного сталася стрілянина.

Як пише місцеве видання Vsim.ua, стріляли в екс-радника хмельницького міського голови та екс-заступника начальника міськуправління ЖКГ Володимира Путіна.

Читайте такожНа Київщині озброєна рушницями група невідомих влаштувала перестрілку, є поранені (відео)

У коментарі журналістам Путін розповів, що заїжджав у двір, коли на зустріч йому виїхав інший автомобіль. За його словами, за кермом авто був знайомий йому чоловік - Олександр Сіротін. Між чоловіками виникла словесна перепалка. Після слів "Я зараз тебе навчу жити..." Сіротін вихопив травматичний пістолет та вистрелив у сторону Путіна. На щастя, він не влучив ні в авто, ні в самого Путіна.

Попередньо, стріляв Сіротін із пістолета марки "Форт". На місці події працюють правоохоронці, щоб з'ясувати усі обставини інциденту.

Згодом у коментарях журналістам стрілок Олександр Сиротін розповів свою версію, того що сталося. За словами чоловіка, Путін хотів його вдарити, тому йому довелося застосувати зброю. 

Довідка УНІАН.

  • Володимир Васильович Путін раніше працював заступником начальника управління житлово-комунального господарства Хмельницької міськради. Зараз - приватний підприємець, займається утепленням будинків.
  • Олександр Сиротін, за інформацією системи "YouControl", є засновником фірми "БУДЛАЙФ-ХМ". У 2015 році він балотувався до Хмельницької районної ради від політпартії "Свобода".