Серпень 2022 року в Україні буде вирішальним: прогноз астролога про війну / facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні на фоні повномасштабної війни з Росією останній місяць літа 2022 буде дуже рішучим.

За прогнозом астролога Валентини Віттрок у Facebook, найбільш доленосним для країни буде початок серпня 2022.

За її словами, саме події наступного місяця в Україні зададуть напрямок світового масштабу.

Відео дня

"Не такий страшний чорт як його малюють, це я про поєднання Марсу з Ураном і з північним місячним вузлом в опозиції до Плутона в карті України. Марс у Тельці ослаблений і в поєднанні з вузлом може давати панічний страх, агресію, повернуту всередину, це деструктивні енергії і слід пам'ятати, що раху (Місячний вузол) це перш за все ілюзія. Тобто через події, що відбуваються, вас можуть наздоганяти погані думки і страх. Сатурн заходить вдруге на Місяць України (у квітні було перше з'єднання транзитного Сатурна по Місяцю України, але! Він у поєднанні з білим місяцем (ангел-хранитель)", - прогнозує астролог щодо подій в Україні.

Вона наголосила, що друге сходження може вказувати на певну готову стратегію. Уроки Сатурна важкі, але вони вивіряють кожен крок, кожен рух, сили концентруються на конкретних завданнях: згуртованість, стабілізація, затвердіння, обмеження.

"З'єднання Сонце/Місяць в хорошому аспекті до Юпітера в Овні, Сонце у Леві дуже сильне та демонстративне, а Юпітер у Овні - це рішення та стратегія бойових дій, розгортається масштабна панорама війни", - зазначила Віттрок.

Тож, за прогнозом астролога, серпень 2022 дійсно буде дуже рішучим місяцем для України. 

"Програмуємо в молодик свої завдання", - радить астролог.

Вас також можуть зацікавити новини: