У Каліфорнії після проливних дощів почалася повінь / колаж УНІАН, скріншоти з відео

Найсильніший шторм сезон охопив Каліфорнію. Під час стихії пройшли проливні дощі, почалися повені, а вулиці перетворилися на стрімкі річки. 

Як повідомляє Newsweek, це вже другий за тиждень циклон у цьому штаті. Губернатор Каліфорнії оголосив надзвичайний стан у кількох округах.

Вже відомо, що щонайменше три людини загинули через ураган. Води настільки багато, що рятувальники дістають людей з води за допомогою підйомних кранів.  

Також, за даними місцевих ЗМІ, в районі Лос-Андежелеса випало понад місячна норма опадів. В результаті стихії в одному з районів міста в житловому районі зійшов зсув ґрунту. Пожежникам вдалося врятувати 16 осіб. Про постраждалих або загиблих не повідомляється. 

Негода не оминула й знамениті райони Санта Барбара і Беверлі Хіллз.

Історичний снігопад у Канаді

У Канаді тим часом жителі страждають від найсильніших снігопадів. У Новій Шотландії снігу намело настільки багато, що довелося закрити школи і скасувати безліч рейсів. 

У багатьох районах випало понад 80 см снігу. Можливо, в деяких місцевих містах цей снігопад стане найсильнішим за весь час метеорологічних спостережень. Вже підтверджено, що в Галіфаксі випала рекордна кількість снігу з 1960 року.

Вас також можуть зацікавити новини: