30 грудня погода в Україні буде зовсім не зимовою / фото NoName_13, Pixabay

У суботу, 30 грудня, українців чекає тепла, майже весняна погода. Повітря місцями прогріється до +10°...+11°, буден невелика хмарність, без суттєвих опадів, лише на крайній півночі капатимуть невеликі дощі. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України буде +8°...+11°, лише на Закарпатті стовпчики термометрів покажуть +7°. Очікується суха погода з невеликою хмарністю.

На півночі України буде трохи свіжіше. У Сумській області буде до +5°, у Чернігівській - до +7°, а в Київській та Житомирській повітря прогріється до +9°. У Чернігівській області очікується невеликий дощ.

Відео дня

Суха погода з невеликою хмарністю переважатиме і на сході України. Тут температура буде від +6° на Харківщині - до +9° на решті території.

У центральній частині України найтепліше буде у Вінницькій області, +9°, а на решті території температура підніметься до +6°...+9°. Без опадів.

На півдні України тепло розподілиться нерівномірно. У Запорізькій та Херсонській областях буде +5°...+6°, в Миколаївській - до +7°, в Одеській - до +9°, а в Криму повітря прогріється до +10°. Без опадів, лише невелика хмарність.

30 грудня на Крайній Півночі України пройдуть невеликі дощі / фото УНІАН

Прикмети погоди 30 грудня

Якщо з'явиться іній, то 7 січня буде тепло. Яка погода в цей день, такий буде і травень. Якщо в цей день мороз і хуртовина, то влітку буде хороший врожай меду.

Вас також можуть зацікавити новини: