Сьогодні в Україні спостерігатимуться температурні контрасти / фото УНІАН

Сьогодні погода в Україні здивує своїми температурними контрастами. Так, на заході країни похолодає до +16°...+18°, а на сході країни повітря прогріється до +27°. У Львівській, Рівненській, Дніпропетровській та Запорізькій областях покапають невеликі дощі. На решті території України істотних опадів не очікується.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України 28 травня буде прохолодніше всього. Тут повітря прогріється лише до +16°...+19°. Практично повсюдно буде невелика хмарність, а у Львівській та Рівненській областях пройдуть невеликі дощі.

Відео дня

Також прохолодно буде і на півночі України. Тут стовпчики термометрів покажуть +18°...+19°. Очікується невелика хмарність, без істотних опадів.

Жителів Центру чекає температура від +19° до +25°. Тут також очікується невелика хмарність, а в Дніпрі та Кривому Розі пройдуть невеликі дощі.

На сході України сьогодні буде найтепліше. Тут також очікується невелика хмарність, а повітря прогріється до +22°...+27°. Найтепліше буде в Луганській області. Без опадів.

У південних областях України сьогодні теж буде тепло, +23°...+25°. У Криму і Херсоні очікується ясна і безхмарна погода, на решті території - практично безхмарно або невелика хмарність. У Запорізькій області пройдуть дощі.

Погода в Україні 28 травня / фото УНІАН

Як повідомляв УНІАН, в останні травневі вихідні в Україні очікується невелике похолодання. У більшості областей температура знизиться на градус-два, а на заході місцями впаде до +16°...+18°. При цьому і в суботу, і в неділю місцями очікуються дощі.

Вас також можуть зацікавити новини: