Прогноз погоди на 26 липня / фото ua.depositphotos.com

Спека повернеться у вівторок, 26 липня, до західних областей України. Місцями температура підійметься до +35°.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко

"26 липня очікується протягом дня +29...+32 градуси, найспекотнішим полюсом виявиться Закарпаття, +32...+35 градусів", - попередила синоптик.

Відео дня

За її даними, спекотно також буде завтра на Одещині та Миколаївщині, +29...+32 градуси. У більшості ж областей у вівторок переважатиме комфортна літня температура повітря +25...+29 градусів. Трохи свіжішими будуть Харківщина та Сумщина, +22...+26 градусів.

За прогнозом синоптика, дощі з грозами пройдуть 26 липня у східній частині України та на Полтавщині, а вже аж надвечір прийдуть також на Львівщину, Волинь, Рівненщину, Івано-Франківську, Чернівецьку області та на Закарпаття.

"На тижні спека переважатиме у південній частині, що - логічно для цього сезону, на решті території України буде тепло або помірно спекотно", - спрогнозувала вона.

Як повідомляв Погода УНІАН, в останній тиждень липня в Україні очікуються дощі, місцями сильні та з грозами. В середині тижня на півдні і сході повітря прогріється до +30°...+33°, однак до кінця місяця спека спаде, а частину країни накриє похмура і дощова погода. 

Вас також можуть зацікавити новини: