Захарченко: Аеропорт буде під контролем протягом 30 хвилин / facebook.com/sergei.loiko

"В даний момент терористами ведеться обстріл нового терміналу Донецького аеропорту. Бандити впритул підійшли до наших позицій, йде бій. В той же час з хвилини на хвилину в аеропорт планують зайти представники місії ОБСЄ. Очікується, що терористи з боку нового терміналу почнуть обстрілювати міжнародну місію, щоб звинуватити в цьому злочині українську сторону", - йдеться в повідомленні прес-служби АТО.

Водночас, лідер "ДНР" Олександр Захарченко заявляє , що аеропорт Донецька буде під контролем бойовиків протягом тридцяти хвилин. Про це він заявив журналістам у Донецьку на прес-конференції, пише Острів.

«Закінчується «зачистка» нового терміналу аеропорту. Прапор над ним наш. 95% терміналу під нашим контролем залишилися невеликі осередки опору в районі Пісків. Це, скоріше не осередки опору, а люди, що замурувалися в будівлі, вони просто не здаються. Думаю, що протягом 30 хвилин аеропорт буде повністю під нашим контролем», - заявив Захарченко, додавши, що полонених немає.

Відео дня

За його даними, в аеропорту залишилося не більше 10 осіб українських військових.

При цьому Захарченко підкреслив, що всю Донецьку область вважає територією «ДНР».

«Ми їх (населені пункти, контрольовані урядом України - «Острів»), вважаємо своєю територією - не виходить мирним шляхом, будемо забирати будь-якими іншими шляхами», - заявив лідер «ДНР».