Богдан заявив, що не жартував / фото УНІАН

Глава Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що заява про його звільнення не була жартом і команда президента спілкується із суспільством "без посередників і без журналістів".

Про це Богдан заявив у суботу, 3 серпня, у коментарі "Радіо Свобода" у Трускавці, де проходить навчання майбутніх депутатів від "Слуги народу".

Читайте такожЗеленський: Богдан готовий піти у відставку у будь-який час

Відео дня

"Це (заява на ім'я президента України про звільнення - ред.) був не жарт... Я реально написав заяву про звільнення. В даному випадку це був мій крок по відношенню до свого керівництва, президента України, до суспільства, а не до журналістів", - зазначив він, відповідаючи на запитання, чи не вважає він цей жарт кроком до підриву довіри ЗМІ.

Богдан також додав, що Офіс і команда президента не потребують журналістів для спілкування із суспільством. "Класичні журналісти звикли саме себе усвідомлювати як cуспільство.... Але як довела наша виборча кампанія, ми спілкуємося із суспільством без посередників, без журналістів", - додав Богдан. 

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація, що Андрій Богдан написав заяву про звільненняз посади голови Офісу президента за власним бажанням. У розпорядженні ЗМІ також виявилося фото його заяви.

Володимир Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву на звільнення, зазначивши, що поки не підписував її.