Зеленський закликав міжнародних партнерів інвестувати в Україну / фото president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський закликав міжнародних партнерів України вкладати у розвиток невеликих населених пунктів.

Про це глава держави сказав на зустрічі з віце-президентом Міжнародної фінансової корпорації Джорджиною Бейкер, директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен і керівником регіонального представництва Міжнародної фінансової корпорації в Україні, Білорусі та Молдові Джейсоном Пеллмаром в рамках інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine у Маріуполі, повідомляє президентська прес-служба.

Читайте такожЗеленський порівняв Україну з Apple (відео)

Відео дня

«Наша ідея – почати розвиток з Маріуполя. Саме тому інвестиційний форум відбувається тут, на сході України. Місто, яке колись звільняли, може стати справді європейським», – наголосив Зеленський.

Глава держави подякував Міжнародній фінансовій корпорації за реалізацію транспортного проекту в Маріуполі. Він висловив сподівання, що подібні проекти з’являться в інших містах України.

«Ми вдячні Світовому банку та Міжнародній фінансовій корпорації за допомогу з імплементацією реформ. Ви бачили, скільки законопроектів уже проголосовано. Тепер починаємо імплементацію», – зазначив Зеленський.

Він наголосив, що готовий захистити інвестиції та закликав вкладати у розвиток невеликих населених пунктів.

«Зокрема, потрібні інвестиції у будівництво нових шкіл, лікарень, доріг та мостів», – підсумував президент.

Як повідомляв УНІАН, президент Володимир Зеленський впевнений, що Україна стоїть на порозі економічного прориву.